Μενού

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κωδικός: kou8
Σε δισκάκια των 10 γρ. κατάλληλο για όλους τους τύπους μηχανών αποσκλήρυνσης, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση και διάρκεια ζωής του αποσκληρυντή. Πρόκειται για ανακρυσταλλωμένο αλάτι υψηλής καθαρότητας (χαμηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο και ασβέστιο) το οποίο συμπιέζεται σε πρέσα ώστε να δημι..
6.80€
Χωρίς ΦΠΑ:6.80€
Κωδικός: kou8
Σε δισκάκια των 10 γρ. κατάλληλο για όλους τους τύπους μηχανών αποσκλήρυνσης, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση και διάρκεια ζωής του αποσκληρυντή. Πρόκειται για ανακρυσταλλωμένο αλάτι υψηλής καθαρότητας (χαμηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο και ασβέστιο) το οποίο συμπιέζεται σε πρέσα ώστε να δημι..
14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.00€
Κωδικός: kou32
Εάν δεν θέλετε να αφρίζει η επιφάνεια του νερού της πισίνας, να μην κάνει καμία χημική αντίδραση το αλάτι με τα υπόλοιπα προϊόντα που χρησιμοποιείτε, αλλά ούτε να μένουν πέτρες και χώμα στον βυθό της τότε έχετε επιλέξει το σωστό αλάτι για την πισίνας σας με καθαρότητα που αγγίζει το 100% (99,9%). Δι..
12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.00€
Κωδικός: kou14
Πρόκειται για ειδικό αλάτι που προωρίζεται μόνο για την αφαλάτωση του νερού και για την ηλεκτρόλυση της πισίνας. Ο συγκεκριμένος τύπος διατίθεται σε ομοιόμορφους χονδρόκκοκους κόκους χωρίς υγρασία απαλλαγμένο από ξένα σώματα, πρόσθετα και αντισυσοματικά. Διατίθεται σε σάκους HDPE των 25, 10 κιλών,..
7.75€
Χωρίς ΦΠΑ:7.75€
Κωδικός: kou29
Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποσότητα σε αλάτι ακατέργαστο, εξαιρετικής ποιότητας, με μοναδική χρήση τον αποχιονισμό των δρόμων. Διατίθεται στις παρακάτω συσκευασίες: 1. Σάκους HDPE 25 κιλών. 2. Big bag τόνου. 3. Χύμα επί αυτοκινήτου. Κύριο πλεονέκτημα μας είναι πως όταν χιονίζει η εταιρεία μας εί..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κωδικός: kou1
Πρόκειται για ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι το οποίο αφού πλυθεί με νερό και καθαριστεί με μηχανικό τρόπο στραγγίζεται μέχρι να απομακρυνθεί το νερό.  Διαθέτουμε 2 τύπους ακατέργαστου πλυμένου άλατος διαφορετικής κοκκομετρικής σύστασης ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Μερικές από τις χρήσεις το..
6.50€
Χωρίς ΦΠΑ:6.50€
Κωδικός: kou2
Πρόκειται για ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι με χαμηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσια κατάλληλο για βαφεία- φινιριστήρια. Διατίθεται σε σάκους HDPE των 25 κιλών, big bag τόνου, χύμα επί αυτοκινήτου..
6.50€
Χωρίς ΦΠΑ:6.50€
Κωδικός: kou33
Χρησιμοποιώντας μαγνήσιο, το νερό τις πισίνας γίνεται μεταλλικό, απολαμβάνοντας όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες, όπως απολαμβάνει κανείς το μπάνιο σε Λουτρά που είναι εμπλουτισμένα με μαγνήσιο. Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας..
38.00€
Χωρίς ΦΠΑ:38.00€
Κωδικός: kouba
Αλάτι θαλασσινό κρυσταλλικό ΑΚΤΑΙΟΝ ΨΙΛΟ σε συσκευασία κουβά 12.5 κιλά και αλάτι θαλασσινό ανακρυσταλλωμένο ΑΤΤΙΚΟΝ ΑΛΑΣ ΨΙΛΟ σε συσκευασία κουβά 12.5 κιλά. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας μαγειρικά αλάτια Μεσολογγίου εξαιρετκής ροής, κατάλληλα για επαγγελματική χρήση όπως εστιατόρια, catering, ..
4.50€
Χωρίς ΦΠΑ:4.50€
Κωδικός: kou10
Είναι ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι κατάλληλο μόνο για τον αποχιονισμό δρόμων. Διατίθεται σε σάκους HDPE των 25 κιλών, big bag τόνου, χύμα επί αυτοκινήτου. ..
6.50€
Χωρίς ΦΠΑ:6.50€
Κωδικός: kou11
Το αλάτι Ιμαλαΐων ηλικίας 250 εκ. ετών χαρακτηρίζεται ως ένα από τα αρχαιότερα και καθαρότερα αλάτια της Γης. Οι αποχρώσεις του οφείλονται στα διάφορα στοιχεία που κατά καιρούς αναμείχθηκαν στη σύσταση του, όπως η κόκκινη και η πορτοκαλί απόχρωση που προκαλούνται από το σίδηρο και το μαγγάνιο αντίσ..
1.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.00€
Κωδικός: kou-akt
Αλάτι θαλασσινό κρυσταλλικό ΑΚΤΑΙΟΝ ψιλό σε συσκευασία των 500 και των 1000 γραμμαρίων και αλάτι ΑΚΤΑΙΟΝ ημίχοντρο σε συσκευασία 1000 γραμμαρίων.Πρόκειται για υψηλής ποιότητας μαγειρικά αλάτια Μεσολογγίου που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε χρήση. ..
0.27€
Χωρίς ΦΠΑ:0.27€
Κωδικός: kou15
Πρόκειται για επεξεργασμένο ημίχοντρο (ρυζάκι) θαλασσινό αλάτι υψηλής καθαρότητας απαλαγμένο από ξένα σώματα και υγρασία. Στην εταιρεία μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία στο συγκεκριμένο είδος από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ελληνική αγορά καθώς επίσης και από διαφόρους οίκους του εξωτερικού π..
7.75€
Χωρίς ΦΠΑ:7.75€
Κωδικός: kou13
Πρόκειται για επεξεργασμένο χοντρό θαλασσινό αλάτι υψηλής καθαρότητας απαλαγμένο από ξένα σώματα και υγρασία. Στην εταιρεία μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία στο συγκεκριμένο είδος από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ελληνική αγορά καθώς επίσης και από διαφόρους οίκους του εξωτερικού που μπορεί να..
7.75€
Χωρίς ΦΠΑ:7.75€
Κωδικός: kou12
Πρόκειται για επεξεργασμένο πολύ χοντρό θαλασσινό αλάτι υψηλής καθαρότητας απαλλαγμένο από ξένα σώματα και υγρασία. Μερικές από τις χρήσεις του επεξεργασμένου χοντρού θαλασσινού μαγειρικού άλατος είναι: πισίνες, ανθρώπινη διατροφή, βιομηχανίες τροφίμων, ελιές, τουρσί, αλίπαστα, καλλυντικά, απορριπαν..
8.50€
Χωρίς ΦΠΑ:8.50€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 28 (2 Σελ.)
ΚΑΛΕΣΤΕ ΕΔΩ
2103458509
2117108782