ΠΡΟΪΟΝΤΑ 

Υπάρχουν 28 προϊόντα.

Υψηλής ποιότητας Λοσιόν καθαρισμού χεριών ήπιας αντισηπτικής δράσης με γλυκεριμήνη και Aloe Vera χωρίς χρήση νερού με 70% αιθυλικής αλκοόλης εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ. Το συγκεκριμένο πρόϊον περιέχει λιπαντικούς και μαλακτικούς παράγοντες για την προστασία των χεριών.

Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποσότητα σε αλάτι ακατέργαστο, εξαιρετικής ποιότητας, με μοναδική χρήση τον αποχιονισμό των δρόμων.

Πρόκειται για ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι το οποίο αφού πλυθεί με νερό και καθαριστεί με μηχανικό τρόπο στραγγίζεται μέχρι να απομακρυνθεί το νερό. 

Πρόκειται για ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι με χαμηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσια κατάλληλο για βαφεία- φινιριστήρια. Διατίθεται σε σάκους HDPE των 25 κιλών, big bag τόνου, χύμα επί αυτοκινήτου

Πρόκειται για ψιλό θαλασσινό επεξεργασμένο αλάτι. Μερικές από τις χρήσεις του επεξεργασμένου ψιλού βιομηχανικού άλατος είναι: ζωοτροφές, πισίνες, βαφεία- φινιριστήρια καθώς και για την επεξεργασία ορισμένων τύπων δερμάτων. Διατίθεται σε σάκους HDPE των 25 κιλών, big bag τόνου

Πρόκειται για ψιλό θαλασσινό κοσκινισμένο αλάτι υψηλής καθαρότητας απαλλαγμένο από ξένα σώματα και υγρασία σε συγκεκριμένη ομοιόμορφη κοκκομετρία.

Πρόκειται για πολύ ψιλό θαλασσινό αλάτι υψηλής καθαρότητας απαλλαγμένο από ξένα σώματα και υγρασία.

Πρόκειται για ψιλό (γκρανουλέ) θαλασσινό κοσκινισμένο αλάτι υψηλής καθαρότητας απαλλαγμένο από ξένα σώματα και υγρασία σε συγκεκριμένη ομοιόμορφη κοκκομετρία.

Πρόκειται για ψιλό θαλασσινό κοσκινισμένο αλάτι υψηλής καθαρότητας απαλλαγμένο από ξένα σώματα και υγρασία σε συγκεκριμένη ομοιόμορφη κοκκομετρία.

Σε δισκάκια των 10 γρ. κατάλληλο για όλους τους τύπους μηχανών αποσκλήρυνσης, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση και διάρκεια ζωής του αποσκληρυντή.

Tαμπλέτες θαλασσινου άλατος.

Πρόκειται για ανακρυσταλλωμένο πλήρως διαλυτό αλάτι.

Είναι ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι κατάλληλο μόνο για τον αποχιονισμό δρόμων. Διατίθεται σε σάκους HDPE των 25 κιλών, big bag τόνου, χύμα επί αυτοκινήτου. 

Το αλάτι Ιμαλαΐων ηλικίας 250 εκ. ετών χαρακτηρίζεται ως ένα από τα αρχαιότερα και καθαρότερα αλάτια της Γης.

Πρόκειται για επεξεργασμένο πολύ χοντρό θαλασσινό αλάτι υψηλής καθαρότητας απαλλαγμένο από ξένα σώματα και υγρασία.

Πρόκειται για επεξεργασμένο χοντρό θαλασσινό αλάτι υψηλής καθαρότητας απαλαγμένο από ξένα σώματα και υγρασία.

Εμφάνιση 1 - 16 από 28 προϊόντα